Massages & Andere Behandelingen

Traditionele Thaise Wat Pho Massage (Yoga Massage)
Stevige drukpunt massage met rekken en strekken en eventueel kraken, bedoeld om de  energiestroom te bevorderen, blokkades te verhelpen en de bloedstroom te optimaliseren.                                                                        
Deze massage vindt zijn oorsprong in de Wat Pho-tempel (Bangkok, Thailand) en is met kleding aan.  

60 min. € 75,- / 90 min. € 105,-


Thaise Oliemassage
Massage met een combinatie van olie en natuurlijke Thaise Balsem.                                                                                   

30 min. € 45,- / 45 min. € 60,- / 60 min. € 75,- /  75 min. € 90,-


AyurVeda Rugklachten Behandeling
Behandeling voor de gehele wervelkolom om zowel aspecifieke als specifieke rugklachten aan te pakken. Problemen en pijnen zoals hoofdpijn, nekpijn, pijn door hernia, tinteling in armen of handen, Carpaal Tunnel Syndroom worden aangepakt. De behandeling bestaat uit o.a. Atlas-correctie en Tibetaanse werveltechniek.

45 min. € 60,-

 

AyurVeda Lichaamsmassage (Abhyanga)

Gemasseerd worden volgens de eeuwenoude Traditionele Indiase massagetechnieken, die uitgevoerd werden bij de Rishi's en Raja's (zieners en koningen). Dit gaat om lange rek- en strek-massagegrepen met warme, voedende AyurVeda oliën. Een rustgevende en balancerende massage voor body, mind en spirit met een zachte gracieuze en harmonische werking. 

 Daarnaast goed voor het activeren van het lymfesysteem en de bloedsomloop, het bestrijden van stress, vermoeidheid en slapeloosheid, de bewustwording van het lichaam, verlichting van spierspanning, herstel en vitaliteit van lichaam en geest. (in- of exclusief hoofdmassage)

75 min. € 90,- / 100 min. € 115,-


AyurVeda Hoofdmassage (ShiroAbhyanga)
Traditionele Indiase hoofdmassage voor heerlijke ontspanning van hoofd, nek, rug en schouders. Deze massage wordt uitgevoerd terwijl u zit. Met warme natuurlijke oliën wordt de hoofd, hoofdhuid, schedel, nek, schouders en bovenrug grondig aangepakt. De hoofdhuid en het haar worden hierdoor gevoed en helpt daardoor o.a. tegen trekkende hoofdhuid en pijn bij de haar-aanzet. 

45 min. € 55,-

Thaise Voetmassage
Een verwenning voor vermoeide voeten en kuiten. 

 

60 min. € 75,-


Anti-Stress Massage
Stevige massage voor de rug, ond
errug,  schouders, nek en schedelrand, de plaatsen waar de meeste spanning wordt vastgehouden.

30 min. € 45,- / 45 min. € 60,- / 60 min. € 75,-


Hoofdpijn/Migraine Massage
Massage voor de schouderbladen, bovenkant van de rug, schouders, nek, schedelrand, hoofd en slapen. Combinatie van Oliemassage met Thaise Balsem en drukpuntmassage.

30 min. € 45,- / 45 min. € 60,- / 60 min. € 75,-


Stoel Shiatsu
Drukpuntmassage voor de rug, onderrug, schouders, nek en schedelrand. Deze massage is met kleding aan en wordt verricht in een comfortabele Shiatsu stoel.

30 min. € 45,- / 45 min. € 60,- / 60 min. € 75,-

 

Sportmassage
Zeer stevige massage, bedoeld om bepaalde kwaaltjes te verhelpen zoals vastzittende, verkleefde of verkrampte spieren. 

30 min. € 45,- / 45 min. € 60,- / 60 min. € 75,-


Segmentele Massage
Korte massage voor een specifiek segment van het lichaam veelal om fysieke problemen aan te pakken en pijn te verlichten.

30 min. € 45,- / 45 min. € 60,-


Hot-Stone Massage
Combinatie van Oliemassage en massage met Hot-Stones om spieren op te warmen en te helpen ontspannen.

30 min. € 45,- / 45 min. € 60,- / 60 min. € 75,-

Bindweefselmassage
Stevige massage voor het verstevigen en verstrakken van de huid om de doorbloeding en de elasticiteit van de huid te bevorderen. Deze vorm wordt veelal toegepast op de buik, billen en dijen.

30 min. € 45,- / 45 min. € 60,- / 60 min. € 75,-


Moxa Therapie
Moxa therapie  is een oud onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Moxa ofwel bijvoetkruid (artemisia vulgaris) heeft een verwarmende werking. Dit kruid kan op verschillende manieren toegepast worden, maar veelal om de acupunctuurpunten te verwarmen.  De warmte van de moxa dringt diep door tot in de acupunctuurpunten en zal daar de energiestroom ofwel Qi  stimuleren. De toepassing hangt af van de aard van de klacht. Met name bij klachten waar een vorm van koude, leegte of blokkade naar voren komt,  bij ernstige vermoeidheid, blessures (kneuzingen en verstuikingen) en gewrichtspijnen kan Moxa een heilzame werking hebben. 

Hiernaast wordt Moxa therapie toegepast bij een zwangerschap waarbij het kind in stuit ligt. Door Moxa therapie kan de kans dat het kind met het hoofd naar beneden gaat liggen verdubbelen. In één sessie wordt de behandeling gedaan en krijgt de moeder (of vader) de behandelmethode uitgelegd en een Moxa-stick mee om thuis zelf verder te behandelen.

30 min. € 45,-


Gua Sha
Gua sha is een eeuwen oude schraaptechniek waarbij met een platte edelsteen, afvalstoffen uit het lichaam geschraapt worden. Hierdoor gaat bloed en energie weer beter stromen waardoor diverse klachten of ziektes kunnen verminderen en verdwijnen. 


30 min. € 45,- 

 


Kundalini Reiki
Reiki is een vorm van werken met universele energie of levensenergie. Het laadt als het ware je "batterij" weer op en haalt blokkades en pijnen weg. Reiki helpt bij vermoeidheid, slaapproblemen, emotionele problemen, huidproblemen, rouwverwerking, migraine, reuma, stress, verzacht pijn of neemt deze weg en geeft rust. 

 Vormen: Kundalini Reiki, Geboorte Trauma Reiki, Locatie Reiki, Vorig Leven Reiki, DNA Reiki, Kristal Reiki, Diamant Reiki.

30 min. € 45,- / 45 min. € 60,-


Healing 
Een mens bestaat uit lichaam, geest en ziel en is daardoor een multidimensionaal wezen. Ons fysieke lichaam wordt gedragen door een energieveld, dat in zijn verschillende dimensies en energie frequenties alle informatie over ons lichaam, geest en ziel bevat. Voordat problemen zich lichamelijk of geestelijk manifesteren zijn ze al in het energieveld waar te nemen in de vorm van verstoringen en blokkades. In de complementaire geneeswijzen is ‘healing’ een algemeen begrip waarmee verschillende vormen van energetisch werken kunnen worden bedoeld, zoals magnetiseren, reiki etc. Allen hebben als doel om via de bewerking van het energetisch veld het welzijn van de cliënt te bevorderen.

 De basis Healing bij "Elements" bestaat uit het opschonen van het energetische lichaam. Hierbij wordt oude pijnen, energie van een ander, vastzittende energie (veroorzaakt door het mentale, fysieke of het energetische lichaam zoals stress, spanning, trauma's uit dit of vorige levens, verlies van een naaste) losgeweekt en verwijderd.  Het is een grote schoonmaak van het energetische systeem waarbij o.a. vage fysieke pijnen worden aangepakt en verwijderd. Hierna wordt de cliënt weer wordt verbonden met onze bron van oorsprong en geaard met Moeder Aarde om balans te herstellen. Gevolgd door het energieveld te vullen met wat de cliënt nu nodig heeft met als laatste bescherming plaatsen om de persoon. 


+/- 45 min. € 75,-

 


Massagestoel
Heerlijk ontspannen in één van de massagestoelen met een kopje thee. Gratis voor cliënten die gebruik maken van een Massage. Uw behandelingen kunnen eventueel (deels) vergoed worden uit uw aanvullende ziektekostenverzekering (alternatieve geneeswijze), zonder aanspraak op uw eigen risico en zonder doorverwijzing van uw huisarts. Vraag bij uw zorgverzekeraar na of Alternatieve Geneeswijze voor u vergoed wordt en welk bedrag er vergoed wordt per dag en wat u maximaal mag gebruiken in dat jaar.